top of page

Valoisat kesähäät Wanhassa Bäckbyssä

Updated: Feb 13, 2023

Kesän 2022 hääkauden aloitti rakkaan ystäväni häät. Näitä häitä oli jo siirretty kerran pandemian vuoksi, joten juhlia oli odotettu tuplasti. Hääpäivä alkoi Pyhän Laurin kirkosta vihkimisellä. Tämä vanha kivikirkko on varmasti pimein, jossa olen kuvannut, mutta samalla niin kaunis. Hauskasti muuten tämän vuoden 10:stä häistä vain neljissä vihkiminen tapahtui tai tapahtuu kirkossa, ja näistäkin kahdet Vantaan Pyhän Laurin kirkossa.Kirkosta poistuminen tapahtui huiskujen ja hurrausten siivittämänä.Kirkolta siirryimme ottamaan potretteja samalla, kun vieraat siirtyivät juhlapaikalle.


Huomatkaa hääauton perässä roikkuvat kengät - pari harrastaa yhdessä kiipeilyä, eli tottakai kengät ovat kiipeilykenkiä.


Ah, tykkään niin kovin hääauton sisällä otetuista kuvista sekä siirtymiskuvista.


Ensimmäinen potrettipaikkamme oli Brobackan silta Tammistossa. Monesti keskipäivällä otettujen potrettien kanssa pitää miettiä valon suuntaa auringonpaisteen vuoksi, mutta saimme juuri sopivasti päivälle pilviä, joka antoi mahdollisuuden kuvata mistä suunnasta vain ilman kovia varjoja.Toisena potrettipaikkana hyödynsimme kirkon ympäristöä.Potrettien jälkeen lähdimme juhlapaikalle Wanhaan Bäckbyyn ja varsinainen juhla sai alkaa. Oli aivan ihana ilta täynnä naurua, koskettavia puheita ja tottakai hyvää musiikkia ja tanssia!

Kiitos J & K ❤️

コメント


bottom of page