top of page

Nora

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Moi!

Onpa kiva, kun löysit tänne! Jos ideologiani kuvaamiseni taustalla kiinnostaa, jatka lukemista.

Olen pitänyt kameraa kädessä tositarkoituksella jo 13 vuotta, mutta vasta viimeisen kolmen, neljän vuoden aikana koen löytäneeni kunnolla oman tyylini.

 

Millainen se sitten on? No, kuvieni tavoite on kertoa tarinaa oikeista ihmisistä ja ihmissuhteista. Kuvissa pitää mielestäni näkyä oikeita tunteita, ja tästä syystä suurin osa kuvauspaketeistani on dokumentaarisia. Lapset saavat olla lapsia ja kaikki tunteet saavat näkyä kuvauksen aikana. Saa riehua, saa laulaa, saa nauraa, saa kiukuttaa. Haluan kuvaushetken jäävän teille mukavaksi, teidän näköiseksi muistoksi. Huomautan myös, että asiakkaanani altistut huumorilleni 100 % varmuudella. Otetaan siis chillisti ja pidetään hauskaa!

nainen_istuu_ruokapöydässä-7.jpg

Minä

Äiti vuodesta 2016, yrittäjä vuodesta 2019. Valmistuin IT-alalle viime vuonna ja päivätyöni kuluu viestintäalalla digitaalisten palveluiden parissa. Olen vantaalainen, mutta kasvanut Klaukkalassa ja Helsingissä. Rentoudun parhaiten editoimalla kuvia öisin, kun muut nukkuu, rikospodcasteja kuunnellen.

5A8A8657.jpg
nainen_istuu_ruokapöydässä-5.jpg

Asiakkailta

Otan mielelläni vastaan kaikenlaista palautetta kehittääkseni yritystoimintaani. Olen todella kiitollinen jokaisesta viestistä ja kommentista!

Moikka!

 

Oon nyt eilisestä asti kattellut näitä kuvia, AIVAN IHANIA!! <3<3 kiitos tosi paljon, vitsi että tuli kyllä hienoja! Kannatti kyllä ottaa kuvat, onneksi laitoin sulle viestiä <3  Ja siis tosiaan ihan mieletön määrä kuvia vielä, huhhuh!! 

Ja voin vielä lisätä, että kuvaajana sait luotua helpon ja kevyen tunnelman meille olla kuvattavana, vaikka etukäteen jännitinkin kovasti. 

Hei, 

 

Isot kiitokset ihanista kuvista! 

En tiedä itkeäkö vai nauraa onnesta, olit hyvin saanut taltioitua niitä virallisia hetkiä, mutta myös niitä ihan tavallisia tilanteita. Niin mahtavaa, miten kuvista välittyi tunnelma ja kuvien kautta pystyi palaamaan niihin hetkiin. 

Hei Nora,

 

Jäätävän kokoinen kiitos! ♥  Nämä kuvat on aivan ihania ja tykätään niistä tosi paljon! Kiitos siitäkin että määrä oli paljon enemmän kuin odotettiin. Eilen iltamyöhäisellä vasta alettiin katsoa ja näistä kuvista välittyy just se tunnelma mitä haluttiinkin. 

 

Ollaan kiitollisia että olit meidän hääkuvaajana. On ollut todella helppoa ja mukavaa sopia asioista, ja oot huikean taitava työssäsi! 

 

Ehkä ja toivottavasti vielä tavataan, ja totta kai suositellaan myös muille sun ammattitaitoa! ♥

Selkeävisioinen ja taitava kuvaaja, osasi auttaa rentoutumaan ja sai upeita kuvia myös sellaisesta joka ei kameran edessä osaa olla. Upea kuvaaja ja upea lopputulos, mielettömiä kuvia ja ihana tunnelma. Suosittelen lämpimästi.

Ammattitaitoinen,ystävällinen ja helposti lähestyttävä valokuvaaja.

Noran kuvattavana on helppo rentoutua ja hän ohjaa kuvattavia erinomaisesti. Meidän perhe kuvissa on ihana lämmin tunnelma ja ovat juuri sellaisia, kun olin toivonut.

Iso suositus!

Ihana luonteva kuvaaja, jonka kuvattavana on rento ja hyvä olla. Kuvat on joka kerta olleet tosi oman näköisiä ja lopputulos ollut upea ♥ Nora on kuvannut meillä perhekuvia koirien kanssa sisällä ja pihalla ja kuvaa myöskin meidän häät. Suosittelen isosti!!

bottom of page