top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest

Palvelut 

Providing Everything You Need

& hinnasto

Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Voit kuitenkin kysyä mahdollisuutta kuvaukseen muualla!
Pääset suoraan hääkuvausten hintoihin tästä.

5A8A1469.jpg

Perhekuvauksen hinnat

Koko galleria - 350 €

 • sisältää kuvauksen ja kaikki onnistuneet kuvat (vähintään 50)

Pienempi setti - 250 €​​​​

 • sisältää kuvauksen ja 20 kuvaajan valitsemaa kuvaa 

Palaavan asiakkaan etu -10 %

Parikuvauksen hinnat

Koko galleria - 350 €

 • sisältää kuvauksen ja kaikki onnistuneet kuvat (vähintään 50)

Pienempi setti - 250 €​​​​

 • sisältää kuvauksen ja 20 kuvaajan valitsemaa kuvaa 

Palaavan asiakkaan etu -10 %

E-S-63.jpg

ODOTUSKUVAUS

Odotuskuvat eivät välttämättä tunnu niin tärkeiltä juuri nyt, mutta jälkikäteen kuvat ovat kultaakin kalliimpia. Tämä kuvapalvelu koskee vain yhden henkilön kuvausta (puolison kanssa ks. parikuvaus).

Kurkkaa ottamiani odotuskuvia täältä.

5A8A8600.jpg

Odotuskuvauksen hinnat

Kuvausmaksu 130 €

Kuvatiedostot

 • 10 kuvaa - 70 €

 • 20 kuvaa - 100 €

 • Koko galleria - 130 €

perhekuvaus-62.jpg

PERHEKUVAUS

Perhekuvaus toteutetaan dokumentaarisella otteella valitsemassamme miljöössä. Kuvauksen kesto on noin 1-1,5 tuntia, kunhan olemme tyytyväisiä. Kuvagallerioihin sisältyy klassisempien potrettikuvien lisäksi tilannekuvia, joista välittyy tunne ja läheisyys. Galleria on kokonaisuus, joka kertoo teidän tarinaa ja auttaa teitä muistamaan tuon hetken aina. Kuvaukseen kannattaakin suhtautua ennemmin retkenä ja hauskana ajanviettona pelkän kuvauksen sijaan. Kuvaus suunnitellaan yhdessä ja siihen voi sisällyttää myös kuvia vain vanhemmista tai vain lapsista. 

Kurkkaa ottamiani perhekuvia

täältä.

perhe_istuu_hiekkarannalla.jpg

PARIKUVAUS

Pariskuntakuvauksen motivaattorina toimii monesti kihlautuminen tai vuosipäivä, mutta oikeasti mitään varsinaista syytä kuvaukselle ette tarvitse. Monia myös jännittää kameran edessä pönöttäminen parikuvauksessa, mutta sellaiseen en teitä laita. Parhaimmat kuvat syntyvät oikeista tunteista, hetkistä ja pienestä heittäytymisestä. Suunnittelen kuvauksen teidän kanssanne ja annan vinkkejä heittäytymiseen ja kuvaukseen valmistautumiseen.

Kurkkaa ottamiani pariskuntakuvia

täältä.

Kuvauksen sopimushetkellä veloitan 100 euron varausmaksun, joka vähennetään kuvauksen loppusummasta (ei koske hääkuvauksia).

Hääkuvaus

HÄÄKUVAUS

Hääkuvauksessa Sen Oikean valokuvaajan valitseminen on erityisen tärkeää, sillä päivä on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen, toista mahdollisuutta ei oikein saa. On tärkeää valita kuvaaja omien mieltymysten mukaan. 

 

Hääkuvaus on muita kuvauspaketteja laajempi ja sisältää esimerkiksi palaverin harjoituskuvineen ennen häitä. Haluan tehdä teille kuvauksesta asian, mistä ei tarvitse muutenkin jo jännittävän päivän ohella stressata.

Kurkkaa ottamiani hääpotretteja

täältä ja dokumentaarisia hääkuvia täältä.

kiviniemet-51.jpg
thebynoes-96.jpg
noorajaesa-234.jpg

Hääkuvausten hinnat

8 tunnin dokumentaarinen - 1695 €

 • sisältää dokumentaarisen kuvauksen päivän ajalta, hääpotretit, salasanasuojatun gallerian kaikista onnistuneista kuvista (n. 300-500)

6 tunnin dokumentaarinen - 1445 €​​​​

 • sisältää dokumentaarisen kuvauksen päivän ajalta, hääpotretit, salasanasuojatun gallerian kaikista onnistuneista kuvista (n. 200-400)

Vihkiminen + potretit - 595 €

 • sisältää dokumentaarisen kuvauksen vihkimisen ajalta, hääpotretit, salasanasuojatun gallerian kaikista onnistuneista kuvista (n. 100-150)

Vain potretit - 465 €​​​​

 • sisältää hääpotrettien kuvauksen sekä salasanasuojatun gallerian kaikista onnistuneista kuvista (n. 50-80)

Kaikkiin hääkuvauksiin kuuluu suunnittelupalaveri kasvotusten tai etänä muutama viikko ennen häitä. Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,57 € /km. Varausmaksu (n. 30 %) veloitetaan sopimuksentekohetkellä ja loppulasku maksetaan kuvauksen jälkeen. Hääkuvausten toimitusaika vaihtelee sesongin ruuhkan mukaan, mutta on noin 2-6 viikkoa. Huom! Kysy tarjousta pidemmästä kuvausajasta.

5A8A9195.jpg
thebynoes-21.jpg
5A8A7821.jpg

Löysitkö teille sopivan kuvauksen tai jäikö palveluista jotain kysyttävää? Laita minulle viestiä täältä! Vastaan mielelläni kysymykseen kuin kysymykseen. Voit myös kysyä tarjousta kuvauksesta, mitä ei löydy hinnastosta. 

bottom of page