top of page

Toukokuiset häät / Turun tuomiokirkko & Tårget Piazza

Updated: May 16

Nämä kauniit häät aloittivat vuoden 2023 hääsesongin. Saatiin aivan ihana auringonpaiste koko päiväksi, mikä ei muuten kyseisen kesän häissä ollut lainkaan itsestäänselvyys.


Kuvausaikani alkoi Scandic Hamburger Börsin sviitistä, jossa morsian ja kaasot valmistautuivat.Alkuvalmisteluiden jälkeen siirryimme hotellin kauniiseen portaikkoon, jossa pari näki toisensa ensimmäistä kertaa hääpäivänä ja kuvasimme first look -kuvat. Aloitimme potrettien kuvaamisen hotellilla, ja rakastuin niin näiden fiilikseen! Monesti potretit kuvataan vaan ulkona tai juhlapaikan sisätiloissa, joten hotellipotretit oli niin kivaa vaihtelua.
Kävimme vielä Akatemiatalon pihassa kuvaamassa muutamat potretit, ja siirryimme seuraavaksi tuomiokirkolle.Tämä oli ensimmäinen vihkimiseni Turun tuomiokirkossa, ja voin sanoa, että vakuutuin. On muuten todella kaunis kirkko!Vihkimisen jälkeen siirryimme juhlapaikalle, eli ravintola Tårgetin Piazza-juhlatilaan. Tila on varmasti yksi kauneimmista jossa olen kuvannut, sen sisäpihamainen miljöön vuoksi. Kuvat puhukoot puolestaan :)